Om Vagtteam DK

Om Vagtteam DK
Vagtteam DK er et mellemstort dansk vagt- og sikkerhedsselskab, som tilbyder en hel række vagt- og sikkerhedsydelser, til både den private og offentlige sektor. Vi er et godkendt vagtselskab og har tilladelse til at udøve vagtvirksomhed i hele Danmark.

Det er ikke vores ambition at blive blandt de største sikkerhedudbydere på markedet, men i stedet at sikre vores kunder og samarbejspartnere et troværdigt, tillidsfuldt og stabilt samarbejde.

Forvent en forskel med Vagtteam DK
Vi arbejder løbende på at optimere vores processer og arbejdsgange og vi forholder os løbende til egne præstationer ud fra en konstruktiv kritisk tilgang. 

Vi løser såvel mere traditionelle sikkerhedsopgaver, som de mere komplekse opgaver, hvor sikkerhedsniveauet skal være i top, eller hvor der i højere grad skal leveres en vagtydelse hvor relationen og dialogen prioriteres. Tilgangen er ofte udslagsgivende for de opnåede resultater.

Vores slogan er ”Når du forventer en forskel…” og dette skal tages helt bogstaveligt. Vi bestræber os kontinuerligt på at forbedre og professionalisere vores services med den enkelte kunde og dette sker bl.a. ved at vi udfordrer hele konteksten for sikkerhedsopgaven. Vores kernekoncept baserer sig fortsat på dialog med kunden og vi lægger os i selen for at tilbyde individuelle skræddersyede løsninger.  Forvent derfor en forskel!   

I Vagtteam DK er medarbejderne uddannede, godkendte og kompetente. Vi har gjort det til vores force, at den røde tråd i opgaverne udøves efter den ledelsesmæssige filosofi om Den Lærende Organisation. Det betyder at medarbejderne har særlige forudsætninger for at arbejde teambaseret og tværfagligt. Dette medfører stor sikkerhed i jobudførelsen og sikrer den løbende erfaringsskabelse for et bedre og mere kvalificeret produkt for vores kunder.

Vi mener at kunne tilbyde Dem den rette service til den rette pris og såfremt De måtte være interesseret i at vide mere om vores konkrete ydelser, så står vi naturligvis til disposition for et uforpligtende møde eller tilbud på en konkret opgave.

De er naturligvis også velkommen til at rette henvendelse til os, for at høre om vores referencer, ligesom vi gerne orienterer mere konkret og detaljeret om vores vagt- og sikkerhedsydelser og de systemer som på kvalificeret vis understøtter vores virke.