AuditeringTilbage til Ydelser & Produkter >

Auditering - Point of Sale

Vi tilbyder vores eget auditerings-koncept for detailhandlen. Vores POS-koncept (Point of Sale) indeholder alle de nødvendige elementer for at kunne håndtere en kvalificeret ”surveillance” af jeres kassebetjening og håndtering af penge.

Vi sætter fokus på jeres procedurer og håndtering af salgs-situationer, altså det helt konkrete møde mellem medarbejder og kunde.

Konceptet giver værdifuld indsigt, enten ”in real time” eller som en tilbageskuende læringsdel, eller som egentlig kontrol. Vi sammenkører komplekse informationer (software implementering), og foretager ved hjælp af systemet en kvalificeret analyse og vurdering. Vores POS koncept modvirker rabatordninger, 0-salg(skuffe åbninger), mistænkelig retursalg, venindesalg mv. Kombineret med et stort potentiale i forhold til værdifuld indsigt, er der ofte overordentlige store indtjeningsmuligheder ved at bruge vores system og ekspertise.

Denne service tilbydes til såvel den lokale købmand som til egentlige forretningskæder. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør hvordan vores auditerings-koncept kan minimere jeres svind.