ButikskontrolTilbage til Ydelser & Produkter >

Butikskontrol

Vi udøver professionel og særdeles kompetent butikskontrol for en række kædekunder og butikscentre. Begrebet butikskontrol bruges som en overskrift for en række højt specialiserede indsatser overfor svindbekæmpelse udført af vores butiksdetektiver. Indsatserne rummer et stort potentiale for besparelser og et særligt tilrettelagt forløb kan hurtigt vise sig at have tilstrækkelig merværdi for vores kunder – dels selve indsatsen, men i ligeså høj grad den indsigt og viden som vi genererer for kunden.

Vores butiksdetektiver gennemgår vores særlige interne uddannelse, med særligt fokus på svindbekæmpelse af enhver art. Opfindsomheden er stor og især detailbranchen oplever hele tiden nye former for tyverier og forsøg herpå. Tyverierne begås af såvel tyvebander, kunder, som af interne medarbejdere. Vores særlige koncept om butikskontrol indbefatter en eksklusiv mulighed for kunden til at følge med i udviklingen omkring svindbekæmpelsen.
Når butikskontrollen kombineres med vores udgangskontrol og prøvekøbskoncept, så bliver der effektivt sat spot på svindkilder og der gøres en aktiv og målrettet indsats for at minimere disse.

Vi afholder gerne et uforpligtende møde omkring vores koncept. Ydmygt sagt, så har vi formentlig Danmarks stærkeste koncept på dette område.