TV/VideoovervågningTilbage til Ydelser & Produkter >

TV/Videoovervågning

Vores medarbejdere er eksperter i TV/Videoovervågning. Her spottes mistænkelig adfærd, underlig og atypisk trafik og decideret tyveri. Vi bemander gerne kundens overvågningsanlæg og tilrettelægger en indsats således at tyveri mindskes og således at alle ”sagerne” følges helt til dørs uden at der laves fejl i procedurer mv. Vores kompetente folk, med særlige spidskompetencer indenfor svindbekæmpelse, sikrer at de helt konkrete sager udøves som beskrevet af kunden og at kundens politik for området efterfølges.

Det er endvidere kunden som afgør om der skal ske politianmeldelse i hvert eneste tilfælde. Vi har stor erfaring med at kombinere tv/videoovervågningen med en fysisk butiksdetektiv på gulvet og kommunikationen imellem disse tiltag sikrer gode resultater. Vi sørger for hele sagsbehandlingen ved pågribelser af butikstyve og uhensigtsmæssig adfærd og trafik i virksomheden meddeles til det ansvarlige chefniveau, successivt og ved særlige opfølgningsmøder.

Vi har også mulighed for at opsætte midlertidig TV/Videoovervågning på udsatte områder, eller hvor der er konstateret et uforholdsmæssigt stort svind. Skjulte overvågninger af lagerforhold og lignende kan tilbydes som midlertidige tiltag.

Kontakt os for et uforpligtende møde om vores koncept og ydelser for svindbekæmpelse, herunder TV/Videoovervågning.