FørstehjælpskursusTilbage til Ydelser & Produkter >

Førstehjælpskursus

Førstehjælp er en kerneydelse for alle vagtmedarbejdere. Denne kompetence kræver vedligeholdelse og træning. Netop vedligeholdelsen og fokus på detaljerne heri kan være afgørende for liv eller død.

Grundlæggende mener vi at det er et almindeligt borgeransvar, at kunne hjælpe sine medmennesker i nød. Sådan er det bare ikke altid. Vi sørger for at vore medarbejdere er uddannet i førstehjælp og at der kontinuerligt tilbydes opfølgning herpå.

Vi har tilrettelagt vores eget uddannelsesprogram, som vi godt vil tilbyde til vore kunder og vore kunders medarbejdere. Førstehjælp er i bund og grund ikke en særlig videnskab, men blot et spørgsmål om at lære nogle grundlæggende rutiner, lidt logisk tilgang og så tilsat en smule sund fornuft.

Sammen med vores samarbejdspartner, tilbyder vi grundlæggende førstehjælpskurser, med kompetencegivende bevis som dokumentation. Kurserne kan suppleres med udvidet førstehjælp, evt. tilpasset netop jeres virksomhed og evt. med uddannelse af særlige medarbejdere til helt specifikke redningssituationer.

Kontakt os for et tilbud herom – evt. et møde hvor vi kan præsentere vores ydelser