Lynkursus for kasselinjenTilbage til Ydelser & Produkter >

Lynkursus for kasselinjen

Her tilbyder vi et lynkursus for Jeres kasseekspedienter. Kurset byder på helt konkret gennemgang af forsøg på tyveri, tricks og remedier som opfindsomme butikstyve betjener sig af. For mange ansatte er der tale om store ”aha-oplevelser” og kurset skaber opmærksomhed og stærk fokus på de mest gængse tilgange til tyveri mv. Med dette kursus vil jeres medarbejdere i langt højere grad blive parate til at gennemskue forsøg på tyveri og vil ligeledes kunne modvirke og forebygge at tyveri gennemføres, med tab til følge.

Typisk foretager vi anonyme prøvekøb på kasselinjemedarbejderne inden lynkursets afholdes og igen efter overstået kursus. På denne måde har vi gentagne gange dokumenteret en mærkbar forbedring i kasselinjen med både flere ekspeditioner uden fejl, men også at oplevelsen for kunderne forbedres. Medarbejderen i kassen er som direkte resultat af lynkurset mere opmærksom på sine kunder og deres varekøb.

Kurset kan gennemføres på 45 minutter og kan tilrettelægges således at det kombineres med et i forvejen planlagt personalemøde.