Fest- og eventvagtTilbage til Ydelser & Produkter >

Fest- og eventvagt

Særlige arrangementer, fester og events fordrer ofte at der skabes tryghed omkring gæsterne og arrangementet i det hele taget. Et succesfuldt gennemført event, kræver forberedelse og en solid planlægning.

Vi har kompetente sikkerhedsvagter, som med overblik og myndig tilstedeværelse kan sikre trygheden og sikkerheden. Dette være sig adgangskontrol, visitation, overvågning og VIP-håndtering og beskyttelse. Sikkerhedsopgaven pågår under kyndig ledelsesmæssig vejledning og observation og vi påtager os at koordinere den samlede sikkerhedsopgave mellem de nødvendige aktører. Vi kan optræde i tydelig vagtuniform, eller i mere diskret påklædning, alt efter behov og ønske.

Et af vore særlige fokuspunkter i forbindelse med fest- og events, er at vi stringent følger op på arrangementet sammen med kundernes ansvarspersoner. Sikkerhedsperspektivet kan altid gøres bedre, og det er vigtigt at lære af erfaring og at de opnåede erfaringer refleksivt bygges op til gavn for Jeres næste fest/event.

Vi har erfaring med tryghedsskabende tiltag ved små, mellemstore og helt store arrangementer, så kontakt os for et møde om forskellige løsninger for netop Jeres event eller festarrangement.