Personbeskyttelse / VIPTilbage til Ydelser & Produkter >

Personbeskyttelse / VIP

Personbeskyttelse i Danmark er politiets opgave. Såfremt der er behov for særlig sikring og beskyttelse af personer, som falder udenfor politiets målgruppe(r), tilbyder vi denne ydelse med en solid og gennemarbejdet forankring.

Ønsker du at gøre VIP-personer trygge i forbindelse med særlige arrangementer, så har vi den nødvendige parathed og ekspertise. Vi har et særligt tilrettelagt koncept som vi følger, hvor vi bl.a. sørger for at rette medarbejdere matcher den helt konkrete opgave. Dette kan være nødvendigt ved særlige arrangementer, messer, udstillinger eller stormøder. Ligeså kan vigtige dokumenter og andet materiale være en væsentlig del af opgaven.

Vi sørger altid for et solidt forarbejde inden opgavens udførelse, hvor vi bl.a. er i kontakt med aktører omkring personen, arrangementets ansvarlige og evt. offentlige myndigheder. Vi sikrer en sikker og tryg oplevelse, hvor både sikkerhed og service er i fokus.

Vores medarbejdere har særlige forudsætninger for at kunne udøve disse opgaver og der pågår kontinuerlig kompetenceudvikling af medarbejderne.

Opgaver af denne art fordrer udførligt forarbejde, professionel planlægning og tæt dialog – kontakt os for et møde.