ReceptionsvagtTilbage til Ydelser & Produkter >

Receptionsvagt

En receptionsvagt sender et tydeligt signal om at ”Her tages sikkerheden alvorligt”. Vagten er normalt synlig og tilgængelig i eller omkring virksomhedens hovedindgang. Opgaverne er mange og kan bestå af såvel service- som sikkerhedsmæssige funktioner.

Receptionsvagten sikrer at kun personer med godkendt ærinde har adgang til virksomheden. Visitationskontrol og udgangskontrol, samt registrering af besøgende og udlevering af nøgler og adgangskort, er blot nogle af opgaverne.

Som en del af det sikkerhedsmæssige aspekt, kan receptionsvagten påtage sig almindeligt forekommende serviceopgaver og således udfylde rollen og funktionen på mere kvalificeret vis. Vores receptionsvagter er IT-kyndige og påtager sig gerne administrative serviceopgaver, efter nærmere aftale og instruktion.

Kombinationen gør denne vagtydelse til en efterspurgt og attraktiv løsning for mange virksomheder, hoteller og domiciler. Førstehjælp og særligt fokus på svind, og sikkerheds-aspektet i det hele taget, er sidegevinster ved at entrere med os om en receptionsvagt. 

Kontakt os for et møde, og et uforpligtende tilbud her.