ServicevagtTilbage til Ydelser & Produkter >

Servicevagt

En servicevagt kaldes også en butiksvagt. En servicevagt er et oplagt valg i varehuse og i butikscentre. Her har servicevagten et synligt og præventivt formål - og med fokus på den service der ønskes i et sikkerhedsperspektiv.

Servicevagten står til disposition for kunder og medarbejdere og kan ofte have til opgave at være anvisende og retvisende. Opgaverne er tillige at forebygge tyveri og kunne handle hurtigt og effektivt på uregelmæssigheder eller akut opståede situationer.

Servicevagtens tilstedeværelse og kendskab til fx butikstyves adfærd og fremgangsmåder, kan bidrage til at reducere svind og tab for kunderne. Servicevagten bistår med eventuel polititilkaldelse og eventuel håndtering af tyverisager. Servicevagten understøtter kundens arbejdsgange i forhold til udvalgte opgaver, som kræver den vagtmæssige bevågenhed.

Servicevagten er naturligvis serviceminded og fleksibel, men skal ligeså kunne håndtere portkontrol når varer modtages, eller når procedurer omkring pengehåndtering skal følges. Hertil kommer runderinger, alarmopkald, førstehjælp, evakueringer, udgangskontrol, forsvarlig aflåsning af ejendom eller varehus og alarmtilkobling.  

Vi har stor erfaring med service- og butiksvagter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud/møde herom.